Home

Nieuwe (ondersteunende) actie: schoolmeubilair voor Suriname!


Update: INZAMELACTIE LEESBRILLETJES VOOR SURINAME

De 500 ingezamelde leesbrilletjes (inclusief koordjes en brillenkokers) hebben hun bestemming gevonden! De vrijwilligers van ChietSana Foundation onder leiding van Chietra Bahora hebben persoonlijk gezorgd voor uitreiking van de leesbrilletjes aan de ouderen en hulpbehoevenden in Suriname. Het is dankzij de donaties van velen dat dit mogelijk is gemaakt. Namens SSCAZ danken wij dan ook een ieder voor hun gift. En uiteraard ook grote dank naar ChietSana Foundation die er hoogstpersoonlijk voor zorgt dat de gedoneerde items op de juiste plek terechtkomen!

Naast de leesbrilletjes hebben ook andere hulpmiddelen naar Suriname hun weg gevonden: de ingezamelde medische hulpmiddelen zoals rollators, loopkrukken maar ook incontinentiemateriaal worden dankbaar ontvangen.

SSCAZ blijft ChietSana Foundation graag steunen met de middelen die haar tot beschikking staan.
We hopen voor de scholen in Suriname iets te kunnen betekenen. Hou onze website en Facebook-pagina in de gaten voor de ontwikkelingen. Net als bij de leesbrilletjes hebben we uw hulp hard nodig.
Klik op het logo van CSF om doorgelinkt te worden naar hun website.

 

DIYA
roman van Kirtie Ramdas

Hebben jullie het boek van Kirtie Ramdas nog niet gekocht? DOEN!!
Een erg leuk geschreven debuutroman van de veelzijdige Kirtie.
De beschreven situaties zijn erg herkenbaar en humoristisch.
Heb je het boek al in je boekenkast? Leuk! Ook leuk om een exemplaar cadeau te doen voor!

Momenteel is de verkoopprijs 20 euro.
Zoetermeerders kunnen het boek ook bestellen via SSCAZ: info@sscaz.nl en besparen hiermee de verzendkosten. Als ‘speciale service’ wordt het boek persoonlijk bij je afgegeven. Service tot aan de deur!
Voor meer info over het boek van Kirtie: www.kirtie.nl

 

 

Derde disco-avond wederom een succes!

 

Op zaterdag 23 november werd de derde disco-avond georganiseerd. Net als de 2 eerdere edities konden we weer spreken van een groot succes! Ruim 100 bezoekers genoten van de muziek uit de jaren 70 en 80. Een mix van Nederlandse, Engelse maar uiteraard ook Bollywood-muziek zorgde de hele avond voor een volle dansvloer. DJ Nauta Crew zorgde voor de muziek.

Uiteraard werd er ook een Disco Queen en Disco King gekroond voor de personen die zich het leukst hadden verkleed of op een leuke disco-manier opvielen.

SSCAZ had een loterij georganiseerd waarbij 25% van de opbrengst ten goede zou komen aan ChietSana Foundation en dan met name voor de verzendkosten van schoolmeubilair t.b.v. OS Calcutta in Saramacca.

Onze dank gaat uit naar de (trouwe) sponsors voor het beschikbaar stellen van prijzen:
Kapsalon Gieta Zoetermeer
Massageservice Ayurvedic Beauty Susheela Rijswijk
Bankstelreiniging Uitermate Schoon Zoetermeer
ChietSana Reizen Almere
Wellness voor Jou Amstelveen
Ram’s Travel/Ram’s Rotishop/Ram’s Beautyshop Zoetermeer

 

 

 

Sham Hira Voorzitter SSCAZ

Spring naar toolbar