Aankomende activiteiten

  • No Events
juli 2024
MDWDVZZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
« jun   aug »

Over SSCAZ

Missie
Wij ondersteunen onze Hindoestaanse cultuur en betrekken andere culturen d.m.v. het organiseren van culturele activiteiten.

Beschrijving
SSCAZ staat voor Stichting Sociaal Culturele Activiteiten Zoetermeer.

SSCAZ is opgericht in 1996 met als voornaamste doel het organiseren van sociaal-culturele activiteiten voor haar doelgroep. De voornaamste doelgroep van de stichting is de Hindoestaanse gemeenschap in Zoetermeer en omstreken. Dat betekent niet dat de activiteiten uitsluitend voor Hindoestanen zijn. Integendeel! SSCAZ wil middels haar activiteiten graag bruggen bouwen, de verbinding zoeken met alle gemeenschappen in Zoetermeer. Activiteiten op het gebied van sport, muziek en koken zijn van universele aard en lenen zich hier dus goed voor!

De activiteiten van de stichting kenmerken zich door hun kleinschaligheid: (interactieve) muziekavonden worden georganiseerd voor maximaal 120 personen. Zoals een enthousiaste bezoeker het aangaf: er ontstaat dan een ‘grote woonkamer-sfeer’!

SSCAZ blijft er aan werken om zo veel mogelijk interactie tijdens de activiteiten te hebben. Muziekavonden/karaoke-avonden, sportdagen: je ontkomt er niet aan tijdens deze activiteiten om nieuwe mensen te leren kennen, om verbinding te leggen met anderen!

SSCAZ zal dit uitgangspunt blijven hanteren.

Vanzelfsprekend wil SSCAZ ook nieuwe mensen benaderen. Kent u iemand die geïnteresseerd is in onze activiteiten? Geef dan onze informatie aan hem/haar door!

Spring naar toolbar